اماکن دیدنی تهران-موزه رضا عباسی

5K
اجاره سوئیت در تهران
ایران ماوا یاری کننده شما برای اجاره سوئیت در تهران
یکی از موزه های مهم تهران موزه رضا عباسی است. این موزه که آثار تاریخی بسیار با ارزشی را در دل خود جای داده است در خیابان شریعتی تهران واقع شده است.
این موزه به نام یکی از نقاشان مشهور دوران صفویه “رضا عباسی” نام گذاری شده است.
محلی که موزه رضا عباسی قرار در آن قرا گرفته است قبلا مکانی بوده که در آن نمایشگاهی دائمی با عنوان مبلمان برپا بوده است. در کنار این نمایشگاه لوازمی که غالبا دکوراسیون داخلی منزل بودند نیز در معرض دید عموم قرار گرفته بود.
مساله ای که موجب شد توجه مسئولین به بنای موزه جلب شود موقعیت محلی آن و نحوه معماری خاص آن بود که موجب شد صاحب اصلی این سازه را مجاب کنند و ملک مد نظر را از وی خریداری نمایند.
پس از خریداری این ملک، موزه رضا عباسی توسط فرح پهلوی در سال۱۳۵۶ تاسیس شد. این موزه از ابتدای تاسیس دارای مشکلاتی بود که به همین دلیل چندین بار تعطیل شد.
اولین تعطیلی یکسال پس از تاسیس آن بود.
بعد ها در سال ۱۳۵۸ مسئولین موزه به فکر تغییراتی در ظاهر موزه افتادند تا ضررهای قبلی را جبران کنند.
برای همین این موزه بار دیگر بازگشایی شد اما چند سال بعد به دلیل مشکلات شغلی و مالی این موزه در سال ۱۳۶۳ بار دیگر تعطیل شد.
مسئولین دغدغه بازگشایی موزه در همان سال را داشتند و این کار را انجام دادند اما این بازگشایی دوام چندانی نداشت و موزه چند ماه دیگر تعطیل شد.
خاطره ی تلخ این موزه و تعطیلی های مکرر و ضرر های ناشی ازآن و خرج های زیاد باعث شد که این تعطیلی سالیان متمادی به طول بینجامد.
درست در ۱۳سال بعد با رفع اصولی برخی از موانع، در بهمن ماه این موزه توسط سازمان میراث فرهنگی بازگشایی شد و امروزه نیز به کار خود ادامه می دهد.
برای اجاره سوئیت در تهران با ما در تماس باشید.
درباره ی موزه ی رضا عباسی:
اگر بخواهیم بین موزه های کشور چند موزه را بعنوان موزه های برتر انتخاب کنیم  موزه ی رضا عباسی بعد از موزه ملی ایران رتبه ی دوم را دریافت خواهد کرد .
این موزه که از لحاظ ظاهری شباهت بسیاری به موزه ی ایران باستان دارد نمونه ی کوچک شده ی آن محسوب می شود.
آثاری که در این موزه نگهداری می شوند، بسیار زیادند و به حدود ۵۰ هزار اثر می رسند اما متاسفانه فقط اجازه ی بازدید از ۷۰۰ اثر داده شده است.
ساختمان موزه:
این موزه دارای چند طبقه و چند تالار می باشد که مختصرا در ذیل توضیح داده خواهد شد:
۱.تالار پیش از اسلام که در طبقه ی سوم واقع شده است و دارای آثاری از ایران قبل از اسلام و حتی وسایلی از دوره ی ماقبل تاریخ و دوره ی سنگ و آهن را هم داراست.
لوازم و آثاری از دوره ی اشکانی و ساسانی نیز در این بخش به چشم می خورد. اطلاعات بسیار زیادی در مورد فلز کاری عصر ساسانی در آنجا موجود است، از جمله اینکه آنها در این زمان به این فناوری دست پیدا کرده بودند که فلزات را تغییر شکل دهند.
۲.تالار هنر های اسلامی که در دو تالار عرضه شده است و هر بخش با لوازم و وسایل خاصی معرفی شده است برای مثال دوره ی قاجار به وسیله ی قلمدان ها و جعبه های روغنی و دوره ی صفویه بوسیله ی جواهرات و منسوجات معرفی شده اند.
۳.تالار خوشنویسی این موزه که در این تالار با انواع خط های فارسی از جمله ثلث و نستعلیق و محقق که از دوره های قبل به جا مانده میتوان آشنا شد. علاوه بر این ها انواع کتاب و انواع نگارش نیز در آنجا دیده می شود.
۴.تالار نگارگری موزه ی رضا عباسی که در طبقه ی اول موزه واقع شده است و همانطور که از اسم آن پیداست محور اصلی آن نقاشی است که دارای آثار بسیار قدیمی می باشد وتغییر و تحول نقاشی و نگارگری را تا قرن ۱۴ هجری در بر می گیرد.
ایران ماوا با اجاره سوئیت در تهران همراه شماست.
همانطور که گفته شد این بخش از موزه در بر گیرنده ی آثار بسیار کهن است؛ کهن ترین نقاشی که می توان در این تالار مشاهده کرد “دموت” نام دارد که برگی از شاهنامه است. علاوه بر این تعدادی از وسایل شخصی صادق هدایت در این تالار است که جزء وسایلی نیست که در معرض دید عموم قرار می گیرد.
۵. کتابخانه ی این موزه که در طبقه ی سوم قرار دارد و دارای روزنامه و مجله های متعدد از ادوار مختلف تاریخی ایران و دارای کتب بسیاری است و شمار آنها به حدود ۶۰۰۰ عدد می رسد.
این بخش ازکتابخانه از نظر تحقیقی بخش بسیار مهمی به حساب می آید..
۶.بخش مرمت و بازسازی موزه رضا عباسی که می توان گفت یکی از مهمترین مراکز مرمت و بازسازی آثار تاریخی کشور است.این بخش شامل دو آزمایشگاه و کارگاه است و آثار تاریخی دیگر موزه ها نیز در این بخش مرمت می شود.
۷.آخرین بخش این موزه نیز بخش  آن است که آثار زیادی درباره ی سرگذشت هنر و تاریخ ایران به چاپ رسانیده است.
پایان
برای اجاره سوئیت در تهران با ما در تماس باشید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست